Човники з кабачків і баклажанів, фаршировані м’ясом і овочами – дуже смачна страва з оригінальною подачею. Воно стане прикрасою святкового столу і приємно здивує гостей!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Томатний сік – 1 склянка
  • Сир – 150 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт човників з кабачків і баклажанів простий у приготуванні! Кабачки і баклажани миємо, розрізаємо вздовж на 2 половинки. Вичищаємо з них м’якоть, утворюючи човники. Так, щоб дно було досить щільним і утримувало начинку. М’якоть нарізаємо кубиками.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками. Пасеруємо цибулю, поки він не придбає рум’яний відтінок і стане м’яким. Додаємо до нього фарш, кубики баклажанів і кабачків, солимо, заправляємо спеціями і вливаємо томатний сік. Тушкуємо 15-20 хв., щоб сік википів.

Сир натираємо на крупній тертці.

Деко змащуємо олією, викладаємо човники з кабачків і баклажанів. Фаршируємо їх засмажкою і посипаємо сиром. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20 хв

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем в духовці Кабачки з фаршем та сиром Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків