Рагу з картоплею і цвітною капустою заграє новими смаковими нотами, якщо в блюдо додати різні за кольором та смаком продукти, наприклад, гарбуз, гриби, томати, зелений горошок і т. д. Готується таке рагу-асорті в мультиварці, так що вийде гарне, естетичне і смачне блюдо при мінімальних витратах енергії і власного часу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста цвітна – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Горошок зелений – 100 гр.
- Кабачки – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Гарбуз – 2 – 3 скибочки
- Гриби – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Селера – 50 гр.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати рагу з кольоровою капустою і картоплею просто! Цвітну капусту розібрати на суцвіття і помити.
Картоплю почистити, помити і настругати товстими скибочками.
Печериці помити, перевірити на сміття під шапочками. Нарізати гриби пластинами.
Гарбуз почистити від шкірки і порізати кубиками.
Помідор помити і порізати дольками, вирізавши щільну частину. Кабачки почистити і порізати товстими кружальцями.
Зелень вимити, обтрусити від надлишків рідини.
Горошок від шкірки не чистити, помити і покласти стручками. Скласти всі овочі і зелень, селера в каструлю, посолити, полити зверху оливковою олією і готувати в режимі «На пару» протягом 1 години.
Красиво викласти готове рагу на тарілки і подавати в гарячому вигляді до столу.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з кольоровою капустою Овочеве рагу з помідорами Страви з кабачків