Представлене вашій увазі страва стане справжньою знахідкою для тих, хто не може придумати, що можна приготувати з кабачків. Кабачковий пиріг – прекрасні варіант для тих, хто люби легкі і ніжні страви з яскравим незабутнім смаком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто дріжджове (2 пластини) – 1000 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати кабачковий пиріг з сиром просто! Листкове тісто необхідно заздалегідь розморозити. Кабачки попередньо вимиваємо і нарізаємо кільцями. У тому випадку, якщо ви використовуєте не дуже молоді кабачки, рекомендуємо очистити їх від шкірки.

Потім розкачуємо листкове тісто і устеляємо їм лист, який був заздалегідь змащений рослинним маслом.

На розкатане тісто необхідно викласти кабачки, посипати їх спеціями і травами. Потім посипаємо кабачки натертим на середній тертці сиром.

Далі розгортаємо інший лист листкового тіста, яким ми накриємо наші кабачки. З’єднуємо краю верхнього і нижнього шарів тіста.

Не забуваємо зробити прокол тіста виделкою в декількох містах і відправляємо пиріг в духовку. Випікаємо нашу страву при температурі 210 градусів протягом двадцяти хвилин.

Поверхня готового пирога необхідно змастити вершковим маслом. Перед подачею пиріг охолодити і поливаємо бальзамічним оцтом.

Дієтичні страви з кабачків Кабачки з сиром Пироги ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків