Рагу з картоплею і цвітною капустою заграє новими смаковими нотами, якщо в блюдо додати різні за кольором та смаком продукти, наприклад, гарбуз, гриби, томати, зелений горошок і т. д. Готується таке рагу-асорті в мультиварці, так що вийде гарне, естетичне і смачне блюдо при мінімальних витратах енергії і власного часу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста цвітна – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Горошок зелений – 100 гр.
  • Кабачки – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Гарбуз – 2 – 3 скибочки
  • Гриби – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Селера – 50 гр.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати рагу з кольоровою капустою і картоплею просто! Цвітну капусту розібрати на суцвіття і помити.

Картоплю почистити, помити і настругати товстими скибочками.

Печериці помити, перевірити на сміття під шапочками. Нарізати гриби пластинами.

Гарбуз почистити від шкірки і порізати кубиками.

Помідор помити і порізати дольками, вирізавши щільну частину. Кабачки почистити і порізати товстими кружальцями.

Зелень вимити, обтрусити від надлишків рідини.

Горошок від шкірки не чистити, помити і покласти стручками. Скласти всі овочі і зелень, селера в каструлю, посолити, полити зверху оливковою олією і готувати в режимі «На пару» протягом 1 години.

Красиво викласти готове рагу на тарілки і подавати в гарячому вигляді до столу.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з кольоровою капустою Овочеве рагу з помідорами Страви з кабачків