Якщо ви хочете швидко і без клопоту приготувати легкий обід, тоді вам на допомогу прийдуть заморожені овочі. Вони чудово поєднуються з картоплею і свіжими овочами, а часу на їх приготування потрібно набагато менше. Дуже зручно підготувати і заморозити такі овочі в сезон, тоді ви забезпечите себе улюбленими овочами на весь рік і приготуєте улюблені страви в будь-який час.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки заморожені – 500 гр.
  • Картопля – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Заморожена суміш овочів – 200 гр.
  • Зелень – 3 – 4 гілки
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати рагу з заморожених кабачків легко! Ріпчасту цибулю чистимо, промиваємо і шаткуємо тонкими півкільцями.

Викладаємо цибулю в попередньо розігріту сковороду з олією і обсмажуємо 3-4 хвилини на середньому вогні.

Потім в сковороду до смаженій цибулі додаємо заморожені овочі на середньому вогні трохи выпариваем з них рідина.

Потім у каструлю додаємо заморожені кабачки, добре перемішуємо і залишаємо овочі гаситися під кришкою 8-10 хвилин.

Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо картоплю в сковороду до овочів, заливаємо двома склянками відфільтрованої води, закриваємо кришкою і залишаємо овочі тушкуватися 15-20 хвилин.

За 10 хвилин до закінчення приготування рагу додаємо зубчики часнику, сіль і спеції, добре перемішуємо.

Перед тим, як знімати каструлю з вогню відкриваємо кришку, виймаємо з рагу зубчики часнику, вони нам більше не знадобляться і додаємо рубану зелень. Каструлю з рагу знімаємо з вогню й даємо овочам настоятися під закритою кришкою ще 10-15 хвилин.

Готове рагу викладаємо на порційні тарілки, посипаємо свіжийїй зеленню і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з картоплею на сковороді Овочеве рагу ПП ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків на сковороді