Пиріг «Равлик» з куркою з листкового тіста – справжній кулінарний делікатес. Якщо вам хочеться здивувати своїх гостей смачним і незвичайним блюдом, то цей пиріг впорається на ура! Соковитий, з хрусткою скоринкою і ароматною начинкою – він швидко зникає зі столу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто бездріжджове або Листкове тісто дріжджове – 1 пакет
- Куряче філе – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 0.5 шт.
- Сир – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 50 гр.
Процес приготування:
Рецепт равлики з куркою з листкового тіста гранично простий! Листкове тісто розморожуємо, а потім розкочуємо качалкою в тонкий шар.
Розрізаємо кожен пласт на 2 смужки.
Курячу грудку промиваємо і прокручуємо через м’ясорубку.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Цибулину чистимо від луски і ріжемо квадратиками.
Пасеруємо цибулю і моркву на рослинній олії до золотистого кольору. Через 7 хв. додаємо до них курку і смажимо ще 5-7 хв
Сир натираємо на крупній тертці.
Змішуємо курку з овочами і сир, солимо і перчимо масу. Викладаємо начинку на середину кожної смужки рівним шаром і скачуємо в рулет.
Змащуємо форму для випікання рослинним маслом і викладаємо шарами рулети. Відразу кладемо в центр, а потім формуємо рулети навколо нього.
Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 40-50 хв
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста