Випічка з листкового дріжджового тіста виходить неймовірно смачно. А цікава подача і соковита начинка додадуть їй особливу апетитність. Приголомшливий пиріг прикрасить домашній обід і святкове застілля! А готувати його дуже легко!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 1 пакет
- Масло вершкове – 60 гр.
- Цукор-пісок – 7 ст. л.
- Кориця – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати равлики з листкового дріжджового тіста легко! Листкове дріжджове тісто розморожуємо при кімнатній температурі.
Розкачуємо кожен пласт тіста в тонкий прямокутник,
Вершкове масло заздалегідь потрібно розм’якшити, а потім з’єднати з цукровим піском і корицею.
Промазуємо тісто приготованою масою і звертаємо в рулет.
Тепер розрізаємо рулет на однакові частини.
Змащуємо деко олією і викладаємо рулети.
Відправляємо в розігріту духову піч і випікаємо 20 хв. до утворення рум’яної верхівки.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста