Геркулесова каша – один з найбільш корисних і доступних сніданком. Якщо ви не хочете чекати біля плити, щоб каша не пригоріла і не втекла, то цей рецепт вам точно сподобається. Вівсяні пластівці за нього не варяться, а швидше настоюються.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Вівсяні пластівці – 50 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло вершкове – за смаком
  • Мед – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати жидкюу геркулесову кашу на молоці? Підготуйте і відміряйте молоко і пластівці.

У каструлю влийте молоко, всипте вівсяні пластівці і поставте на вогонь. Як тільки каша закипить, зніміть каструлю з вогню.

Накрийте каструлю кришкою і залиште кашу на 15-20 хвилин.

Вершкове масло і мед можна перемішати з кашею в каструлі або додати в кожну тарілку окремо безпосередньо перед подачею.

Геркулесову кашу подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Каші