Наваристий суп з додаванням солоних огірків любимо багатьма. Пропонуємо приготувати розсольник з перловкою в мультиварці. Простий і швидкий рецепт!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Перлова крупа – 150 гр.
- Куряче філе – 150 – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Масло рослинне – за смаком
- Вода – 2,5 л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування розсольнику з перловкою в мультиварці. Для початку підготуємо перлову крупу. Добре промиваємо і по можливості залишаємо в холодній воді на 2 години.
Промиваємо куряче м’ясо, потім ріжемо на невеликі шматочки для супу.
Моєму овочі, витираємо паперовим рушником і готуємо до пассировке. Цибулю тонко нарізаємо, морква терем на крупну тертку.
Включаємо режим мультиварки «Випічка» і наливаємо олію в чашу. Коли олія нагріється, закидаємо цибулю і моркву пасеруємо до готовності, не закриваючи кришки мультиварки. Не забуваємо періодично помішувати, щоб овочі не підгоріли.
Чистимо картоплю й нарізаємо кубиками середнього розміру.
Дрібно нарізаємо солоні огірки. Скибочки повинні бути напівпрозорими. Для прискорення процесу можна скористатися теркою.
Кип’ятимо 2,5 літра води і заливаємо її в пасеровку з овочів. Це заощадить час готування. Туди ж додаємо м’ясо, картоплю, огірки і перловку. Солимо і перчимо за смаком. Закриваємо кришкою до закінчення програми.
Подавати до столу розсольник можна, прикрасивши зеленню і спеціями.
Новости