Соте – це просто приголомшливе блюдо! Найкраще його готувати з баклажанів з морквою і перцем. І смачна, апетитна закуска до м’яса готова!


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати соте з печених баклажанів просто! Баклажани ріжемо кубиками і заливаємо їх солоною водою на 15 хв. Зливаємо воду і додаємо баклажани в духовку на 20 хв. Тепер моєму і перці розрізаємо на 4 частини. Також відправляємо запікатися при температурі 180 градусів. Якщо перці підгорять, потрібно зняти з них обгорілу шкіру.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі на оливковій олії до золотистого, м’якого стану.

Тепер ріжемо кубиками помідори і додаємо їх до цибулі і моркви. Обсмажуємо 15 хв.

Запечені перці розрізаємо смужками і додаємо на сковороду.

Часник пропускаємо через прес, додаємо його і баклажани до інших овочів. Перемішуємо і смажимо 5 хв.

Додаємо трави, спеції та сіль. Знімаємо з плити.

Приємного апетиту!

Новости