Споконвічно російська страва – суп – традиційно готуватися з додаванням перлової крупи. Однак іноді зміни – тільки на краще. Замінивши перловку в знаменитому супі пшоном, ми не тільки насолодитись новими унікальними смаковими відтінками, але і захопимося швидкістю приготування страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо – 500 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 2 шт.
- Пшоно – 2 – 3 ст. л.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Щоб приготувати розсольник з пшоном, підготувати всі необхідні для приготування супу інгредієнти.
М’ясо варити близько години, потім вийняти, нарізати невеликими шматочками. Отриманий бульйон процідити і перелити в глибоку каструлю.
Картоплю нарізати невеликими кубиками. Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Солоні огірки нарізати соломкою.
смажити Цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, додати до цибулі моркву, смажити ще 3 хвилини.
Солоні огірки тушкувати в окремій сковороді.
М’ясний бульйон довести до кипіння, додати нарізане м’ясо, смажені цибулю з морквою і кубики картоплі. Варити до розм’якшення картоплі близько 10 хвилин.
Пшоно промити до прозорості води і всипати в суп. Потім додати в каструлю тушковані солоні огірки, горошини перцю і лавровий лист. Варити 10 хвилин, в кінці при бажанні додати зелень. Вимкнути вогонь, дати рассольнику з пшоном настоятися.
Кличемо всіх до столу пробувати смачний ароматний суп з пшоном!
Новости