Більшість популярних страв має безліч варіацій, завдяки чому можна вибрати той рецепт, який найбільше відповідає вашим смаковим уподобанням. Розсольник з рисом простий у приготуванні, але при цьому апетитний варіант для другого.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Бульйон з курки – 1,5 л.
  • Рис білий – 30 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • огірковий Розсіл – 1 склянка
  • Перець чорний горошок – 7 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло оливкова – 30 гр.

Процес приготування:

Рецепт розсольнику з рисом гранично простий! Наливаємо в каструлю заздалегідь підготовлений бульйон. До нього додаємо рис і залишаємо варитися 10 хвилин. В цей час миємо й чистимо овочі.

Пропускаємо морква через крупну тертку, нарізаємо картоплю кубиками середнього розміру, подрібнюємо цибулину. Додаємо овочі в бульйон.

Консервований огірок натираємо на тертці або дрібно нарізаємо. Відправляємо в каструлю.

Додаємо в суп оливкова олія, горошини перцю і лавровий лист.

Як тільки овочі зварилися, заливаємо склянку огіркового розсолу. При необхідності додаємо в суп сіль. Доводимо до кипіння і знімаємо.

Готовий суп розливаємо по тарілках. За смаком додаємо спеції, зелень і сметану.

Новости