Створити свою фірмову страву чи здивувати близьких легко. Досить додати особливий інгредієнт у простий класичний рецепт. Розсольник з сочевицею – це не стандартний варіант приготування, який багатьом припаде до смаку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо – 200 – 300 гр.
- Сочевиця – 1 склянка
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Огірки солоні – 2 шт.
- огірковий Розсіл – 1 склянка
- Томатна паста – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Вода кип’ячена – 2 л
Процес приготування:
Щоб приготувати суп з сочевицею, її промиваємо і заливаємо кип’яченою водою і даємо настоятися перед приготуванням бульйону і нарізкою інгредієнтів.
Промиваємо м’ясо і нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо водою, солимо, засипаємо спеціями і ставимо варитися. Не забуваємо періодично знімати пінку.
Нарізаємо кубиками картоплю і ставимо варитися в киплячий бульйон. Туди ж відправляємо розпарену сочевицю. Робимо менший вогонь і накриваємо кришкою.
Дрібно нарізаємо цибулю і терем моркву. Відправляємо овочі в розігріту з маслом сковороду. Пасеруємо.
Потім солоні огірки нарізаємо і додаємо до пассировке на сковороду. Перемішуємо.
До пассировке з огірками додаємо томатну пасту. Вогонь робимо поменше. Наливаємо в сковороду розсіл, перемішуємо вміст і тушкуємо 10 хвилин.
Овочеву заправу з томатною пастою додаємо в каструлю. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Розливаємо по тарілках, за бажанням прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Новости