Фаршировані перці– прекрасне блюдо для смачного сімейного вечері, а також святкового столу. Соковита начинка з рису, фаршу і овочів і апетитний томатний соус роблять це блюдо особливо апетитним і ситним.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Болгарський перець солодкий – 10 шт.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Рис білий – 4 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Сметана – 200 гр.
  • Вода – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

Готувати фарширований перець в томатному соусі просто! Рис промиваємо і відварюємо.

Перець миємо, зрізаємо голівку з боку черешка і вичищаємо насіння. Обсмажуємо перці 10 хв. на олії.

Моркву та цибулю очищаємо. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо кубиками. Пасеруємо до золотистого кольору.

Помідори натираємо на тертку.

Змішуємо помідори зі сметаною і цукром.

Змішуємо фарш, морква з перцем і рис. Заправляємо сіллю і перцем. Фаршируємо перець. Викладаємо їх на сковороду. Заливаємо воду. Заливаємо перці соусом із сметани і помідорів.

Тушкуємо на плиті на помірному вогні 60 хв

Приємного апетиту!

Новости