Є безліч варіантів, як правильно приготувати смачний, поживний розсольник, і кожен з них гарний по-своєму. Розсольник з солоними огірками – це традиційний рецепт апетитного гарячого блюда. Його дуже просто заготовити на зиму. Така заготівля значно заощадить час приготування біля плити і подарує чудовий обід всій родині!
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки солоні – 2 кг
- Перлова крупа – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 0,5 кг
- Морква – 0,5 кг
- Томатна паста – 500 гр.
- Сіль – 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати суп з квашеними огірками на зиму просто! Першим ділом, відварюємо перлову кашу.
Огірки ріжемо кружальцями.
тонкою соломкою Моркву натираємо на тертці. Краще всього для цього підійде корейська терка, але можна взяти і звичайну
Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.
Пасеруємо цибулю і моркву до золотистого відтінку, так щоб овочі стали м’якими.
Змішуємо всі інгредієнти в каструлі, додаємо томатну пасту і сіль. Ставимо на вогонь і варимо півгодини. За 5 хв. до готовності додаємо оцет.
Розкладаємо готовий розсольник в стерилізовані банки і закатуємо. Залишаємо його остигати і відправляємо в холодильник.
Приємного апетиту!
Розсольник з перловкою і огірками класичний на зиму Розсольник з перловкою і свіжими огірками на зиму Розсольник з перловкою і солоними огірками на зиму Розсольник з перловкою, свіжими огірками і томатною пастою на зиму Розсольник зі свіжими огірками на зиму