Розсольник на яловичому бульйоні виходить дуже наваристим і смачним. Ситне гаряче блюдо відмінно підійде для сімейного обіду, а приготування не змусить вас прикладати особливі зусилля.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина на кістці – 400 гр.
  • Картопля (середній) – 4 шт.
  • Перлова крупа – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки солоні – 3 – 4 шт.
  • Масло соняшникове – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Вода питна – 2 л

Процес приготування:

Приступимо до приготування розсольнику з яловичиною. Яловичину краще відварити заздалегідь, так як на це зазвичай іде 2-3 години. Бульйон пропускаємо через сито, додаємо необхідну кількість води і ставимо варитися далі. М’ясо остуджуємо.

Відокремлюємо яловичину від кісточки, ріжемо на невеликі шматочки і відправляємо в каструлю з бульйоном.

Чистимо картоплю й нарізаємо його кубиками.

Перлову крупу промиваємо теплою водою і йдіть в бульйон.

Після того, як перловка провариться 10 хвилин, додаємо картоплю.

Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці і відправляємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Пасеруємо овочі, посоливши і поперчив. Потім відправляємо в каструлю.

солоні огірки Нарізаємо дрібними кубиками і занурюємо в бульйон. Як все закипить, робимо вогонь поменше.

Приступаємо до приготування домашньої приправи для розсольнику. Підготуємо чорний перець горошок, часник, зелень і лавровий лист.

Дрібно продавлюємо часник, нарізаємо зелень, відправляємо разом з перцем і лаврушкой в каструлю і знімаємо з вогню.

Подаємо наваристий суп до столу. Можна додати сметану.

Новости