Розсольник на яловичому бульйоні виходить дуже наваристим і смачним. Ситне гаряче блюдо відмінно підійде для сімейного обіду, а приготування не змусить вас прикладати особливі зусилля.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина на кістці – 400 гр.
- Картопля (середній) – 4 шт.
- Перлова крупа – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Огірки солоні – 3 – 4 шт.
- Масло соняшникове – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Лавровий лист – 3 шт.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Вода питна – 2 л
Процес приготування:
Приступимо до приготування розсольнику з яловичиною. Яловичину краще відварити заздалегідь, так як на це зазвичай іде 2-3 години. Бульйон пропускаємо через сито, додаємо необхідну кількість води і ставимо варитися далі. М’ясо остуджуємо.
Відокремлюємо яловичину від кісточки, ріжемо на невеликі шматочки і відправляємо в каструлю з бульйоном.
Чистимо картоплю й нарізаємо його кубиками.
Перлову крупу промиваємо теплою водою і йдіть в бульйон.
Після того, як перловка провариться 10 хвилин, додаємо картоплю.
Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці і відправляємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Пасеруємо овочі, посоливши і поперчив. Потім відправляємо в каструлю.
солоні огірки Нарізаємо дрібними кубиками і занурюємо в бульйон. Як все закипить, робимо вогонь поменше.
Приступаємо до приготування домашньої приправи для розсольнику. Підготуємо чорний перець горошок, часник, зелень і лавровий лист.
Дрібно продавлюємо часник, нарізаємо зелень, відправляємо разом з перцем і лаврушкой в каструлю і знімаємо з вогню.
Подаємо наваристий суп до столу. Можна додати сметану.
Новости