Яблуко – це настільки універсальний продукт, який можна консервувати навіть без цукрового піску, однак, пюре, заготовлене на холодний період, з додаванням згущеного молока – це не просто смачно та солодко – це ніжно-вершковий смак не схожий ні на що інше.


Інгредієнти: на 2.5 л.

  • Яблука – 4 кг
  • Молоко згущене – 300 гр.
  • Вода – 1 ст.

Процес приготування:

Готувати яблучне пюре зі згущеним молоком в мультиварці на зиму просто! Підготуємо інгредієнти: згущене молоко краще заздалегідь дістати з холодильної камери для того, щоб вона була кімнатної температури. Яблука в той же час ретельно промиваємо і обрізаємо все зіпсовані ділянки.

Далі з плодів знімаємо шкірку, нарізаємо шматочками і виймаємо серцевину з насінням. Підготовлені фрукти перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо один стакан води і включаємо режим «Гасіння» або «Варення» на 40 хвилин.

За цей час фрукти стануть м’якими – подрібнюємо їх до консистенції пюре за допомогою заглибного блендера.

В отриману масу додаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідності. Продовжуємо варіння ще протягом 10 хвилин.

Гаряче пюре розливаємо по заздалегідь простерилизованным банкам і закатуємо. Відмінно зберігається протягом року-півтора років. Приємного апетиту!

Новости