Запашні рижики славляться не лише своїм смаком, але і цікавим яскравим зовнішнім виглядом. Спробуйте посмажити такі гриби зі сметаною. Ситне блюдо можна доповнити гарніром і подавати до обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рижики свіжі – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати гриби зі сметаною? Гриби ретельно перебираємо, промиваємо і при необхідності нарізаємо. Потім відварюємо в киплячій воді 10 хвилин і рижики відкидаємо на друшляк.

Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо на неї гриби і цибулю, додаємо сіль і обсмажуємо до випаровування всієї рідини. Після вливаємо сметану і продовжуємо готувати страву ще 10 хвилин. Знімаємо з плити.

Рижики зі сметаною готові! Можна подавати до столу.

Як приготувати рижики - рецепти