Любите салати для легкої вечері? Тоді ви оціните рецепт із стручкової квасолі. Ситна і корисна закуска подається в теплому вигляді. Ви не витратите багато часу на приготування, а смак апетитного салату вас приємно здивує.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля порей – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат із стручкової квасолею легко! Стручкову квасоля промиваємо, відрізаємо хвостики. Можна всю квасолю нарізати кубиками, так вона буде м’якше.

Варимо квасолю в підсоленій киплячій воді 5-7 хвилин до готовності. Зливаємо воду і охолодити.

Порей нарізаємо тоненькими кільцями. Такий цибулю можна замінити будь-яким іншим. Залежить від ваших уподобань.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо стручкову квасолю разом з цибулею на середньому вогні. Тримаємо на плиті 3-5 хвилин.

Відварюємо яйця. Остуджуємо і нарізаємо великими шматочками.

З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці.

Додаємо сіль і перець, заправляємо сметаною, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Новости