Салат «Соняшник» – цікаве рішення для вашого столу. Ситне і красиве блюдо, яке приверне увагу і вгамує голод. Жоден рецепт цього салату не обходиться без м’яса і яєць, ми пропонуємо доповнити його ще і консервованими печерицями.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Печериці консервовані – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Яйце – 7 шт.
- Маслини – 0,5 банок
- Майонез – 3 – 4 ст. л.
- Чіпси – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
Процес приготування:
Як приготувати салат «Соняшник» з консервованими печерицями? Куряче м’ясо відварити в трохи підсоленій воді, потім остудіть і наріжте кубиками.
Змішайте м’ясо з майонезом – це буде перший шар нашого майбутнього салату.
Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Один жовток подрібніть в крихту.
З консервованих печериць злийте рідину і наріжте їх кубиками.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
Змішайте цибулю та печериці.
Сир натріть на крупній тертці, маслини розрізати навпіл.
На плоске блюдо викладіть перший шар з курячого м’яса, другий шар зробіть з грибів і цибулі, змащуємо його майонезом.
Потім викладіть шар з яєць, його також змастіть майонезом.
Посипте салат тертим сиром і подрібненим жовтком, розкладіть по ньому маслини і прикрасити чіпсами.
Салат «Соняшник» можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами