Салат «Соняшник» – цікаве рішення для вашого столу. Ситне і красиве блюдо, яке приверне увагу і вгамує голод. Жоден рецепт цього салату не обходиться без м’яса і яєць, ми пропонуємо доповнити його ще і консервованими печерицями.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Печериці консервовані – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Яйце – 7 шт.
  • Маслини – 0,5 банок
  • Майонез – 3 – 4 ст. л.
  • Чіпси – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка

Процес приготування:

Як приготувати салат «Соняшник» з консервованими печерицями? Куряче м’ясо відварити в трохи підсоленій воді, потім остудіть і наріжте кубиками.

Змішайте м’ясо з майонезом – це буде перший шар нашого майбутнього салату.

Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Один жовток подрібніть в крихту.

З консервованих печериць злийте рідину і наріжте їх кубиками.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.

Змішайте цибулю та печериці.

Сир натріть на крупній тертці, маслини розрізати навпіл.

На плоске блюдо викладіть перший шар з курячого м’яса, другий шар зробіть з грибів і цибулі, змащуємо його майонезом.

Потім викладіть шар з яєць, його також змастіть майонезом.

Посипте салат тертим сиром і подрібненим жовтком, розкладіть по ньому маслини і прикрасити чіпсами.

Салат «Соняшник» можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами