Сьогодні ми приготуємо пікантну версію Цезаря, родзинкою якого стане копчена курка. Вона додасть салату присмак диму, а хрусткі сухарики додадуть відчуття неподалік потріскуючого багаття.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Копчена курка – 230 гр.
  • Сир Пармезан – 40 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Сухарі – 50 – 70 гр.
  • Майонез – 50 гр.

Процес приготування:

Для початку відваримо яйця. За цей час ми встигнемо підготувати всі інші інгредієнти.

Потім наріжемо кубиками копчену курку. Можна нарізати і соломкою, але тоді і наступні продукти також краще нарізати соломкою, щоб не порушувати загальну композицію страви.

Видаливши підгнилі частини і ретельно промивши листя салату, залишаємо їх сушитися природним шляхом або прискорюємо процес за допомогою паперового рушника.

Після сухе листя рвемо на шматочки середнього розміру.

Помідори нарізаємо кубиками або соломкою, дивлячись який варіант ви використовували при нарізці курки.

Сир тремо на дрібній тертці.

Відварені яйця також ріжемо кубиками і можемо приступати до складання салату. У глибокій мисці змішуємо курку, помідори, листя салату і яйця.

Зверху посипаємо сухарями і тертим сиром.

Майонез краще подавати окремо, щоб наші сухарики не розмокли.

Ось і все, Цезар готовий до дегустації!

Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані Салат Цезар Салати з куркою