«Обжорка» з курячою грудкою виходить більш ніжним, ніж салат з яловичини і свинини. Це досить просте, але ситне блюдо, яке може приготувати будь-яка господиня. Для праздничного столу салат «Обжорка» зазвичай подають в листковому вигляді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Огірки мариновані – 4 шт.
  • Горошок зелений консервований – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат «Обжорка» з курячою грудкою, мариновані огірки наріжте кубиками.

Нарізані огірки перекладіть в салатницю, туди ж додайте консервований горошок.

Куряче м’ясо заздалегідь відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім грудку остудіть і наріжте кубиками.

Корейську моркву при необхідності наріжте більш дрібно, щоб було зручніше є салат.

Додайте до інгредієнтів майонез, перемішайте і салат «Обжорка» готовий.

Приємного апетиту!

Салати з куркою