Максимально простий рецепт салату для любителів морепродуктів. Інгредієнта всього три: яйця, ананаси з банки і креветки, далі все просочується майонезом. Салат дуже швидко готується і швидко з’їдається, це єдиний його недолік.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Ананас консервований – 140 гр.
  • Креветки консервовані – 100 гр.
  • Майонез – 3 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з ананасом і яйцем? У каструлі закип’ятити підсолену воду з дрібкою солі, викласти туди 4 яйця. Варити їх близько 9-10 хв, потім швидко охолодити у крижаній воді, зняти шкаралупу.

Нарізати кубиками яйця середнього розміру і викласти в пластиковий салатник.

З ананасів злити сік, нарізати їх шматочками невеликого розміру.

Додати кубики ананаса до яєць.

З консервованих креветок злити маринад, можна відкинути їх на сито.

Креветки краще порізати, але якщо є бажання, можна відправити їх у салат цілком. Додати шматочки креветок до інших подрібненим продуктам.

Заправити салат з ананасом і яйцем майонезом, перемішати і викласти в красивий салатник для подачі до столу.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і яйцями Салати з креветками Салати з морепродуктами