Фруктово-овочевий салат багатий вітамінами і важливими елементами. Високий вміст корисних жирів в авокадо робить страву ситним, а кисло-солодка нотка ананаса додасть свою оригінальність смаку. Закуска неймовірно швидка в приготуванні і передбачає простий набір продуктів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Авокадо – 1 шт.
  • Ананас консервований – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Огірки (середній) – 1 шт.
  • Йогурт – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з авокадо і ананасом? Авокадо очищаємо від шкірки і позбавляємося від кісточки. Ріжемо дрібними кубиками і відправляємо в салатницю. Сюди ж додаємо лимонний сік. Можна розрізати свіжий лимон навпіл і вичавити сік відразу в салат з однієї половинки.

ріжемо Тонкими смужками огірок. Відправляємо до авокадо. Якщо ананас кільцями, то нарізаємо на дрібні кубики. Також відправляємо в салат.

Зливаємо сік з консервованої кукурудзи, додаємо її до решти інгредієнтів. Додаємо натуральний йогурт. Ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу.

Новости