Легкий і ситний салат – джерело вітамінів і палітра смаків. Коли хочеться приготувати щось новеньке, доведеться до речі. Освіжаючий і повний зелені, він відмінно виглядатиме і на святковому столі, і на сімейному обіді.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Авокадо – 400 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яблука (кислі) – 200 гр.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лайм або Лимон – 0.5 шт.
  • Масло оливкове – 1 – 3 ст. л.

Процес приготування:


Що ж потрібно для приготування Салат з авокадо, куркою і яблуком Філе промийте, опустіть в киплячу воду і варіть 20 хвилин. Дістаньте його з каструлі і покладіть остигати. Наріжте м’ясо дрібним кубиком.

Авокадо промийте, дістаньте кістку і очистіть. Наріжте м’якоть кубиками і збризніть соком лайма.

Яблуко промийте, очистіть шкірку і вирізати серцевину з насінням. Подрібніть фрукт кубиком і також збризніть соком лайма.

Листя салату промийте в холодній воді, дати стекти рідини і порвіть руками на невеликі частини. Покладіть в салатник.



Викладіть на салат всі підготовлені шматочки і трохи перемішайте. Заправте його маслом і при бажанні трохи посоліть і поперчіть.

Приємного апетиту!

Салати з куркою