Легкий і ситний салат – джерело вітамінів і палітра смаків. Коли хочеться приготувати щось новеньке, доведеться до речі. Освіжаючий і повний зелені, він відмінно виглядатиме і на святковому столі, і на сімейному обіді.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Авокадо – 400 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яблука (кислі) – 200 гр.
- Листовий салат – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лайм або Лимон – 0.5 шт.
- Масло оливкове – 1 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування Салат з авокадо, куркою і яблуком Філе промийте, опустіть в киплячу воду і варіть 20 хвилин. Дістаньте його з каструлі і покладіть остигати. Наріжте м’ясо дрібним кубиком.
Авокадо промийте, дістаньте кістку і очистіть. Наріжте м’якоть кубиками і збризніть соком лайма.
Яблуко промийте, очистіть шкірку і вирізати серцевину з насінням. Подрібніть фрукт кубиком і також збризніть соком лайма.
Листя салату промийте в холодній воді, дати стекти рідини і порвіть руками на невеликі частини. Покладіть в салатник.
Викладіть на салат всі підготовлені шматочки і трохи перемішайте. Заправте його маслом і при бажанні трохи посоліть і поперчіть.
Приємного апетиту!
Салати з куркою