Соковитий і в міру пряний домашній салат виходить з копченого курячого м’яса, корейської моркви, сиру і огірків. Блюдо здивує вас яскравими і несподіваними поєднаннями продуктів. Спробуйте!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою, огірком і сиром простий у приготуванні! Спершу поділяємо копчену курку на маленькі кубики. Попередньо м’ясо слід відокремити від кісточок і позбавити від шкірки.

Моєму огірки, обтираем їх паперовим рушником і подрібнюємо соломкою або кубиками.

Сир краще нарізати, а не натерти. Це дозволить продукту більше розкрити свій смак в закусці.

Промиваємо зелений лук і подрібнюємо його. Інгредієнт необхідний для аромату.

З’єднуємо всі підготовлені компоненти в салатниці, викладаємо до них корейську моркву і дві столові ложки майонезу. Розмішуємо блюдо і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою