Цей рецепт «Обжорки» підійде для любителів просто і смачно поїсти. Блюдо виходить смачним, збалансованим і корисним. Субпродукти можна використовувати будь-які, але з курячою печінкою салат виходить особливо ніжним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча печінка – 450 гр.
  • Огірки солоні – 3 – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Горошок зелений консервований – 0,5 банок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 200 мл
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт салату «Обжорка» з печінкою і солоними огірками гранично простий! Печінку помийте, відваріть в підсоленій воді. Потім остудіть і наріжте соломкою.

Солоні огірки наріжте і додайте в салатницю.

Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, обсмажте овочі до готовності на соняшниковій олії. Остудіть зажарку і додайте її в салатницю.

З консервованого горошку злити воду і додати до решти інгредієнтів.

Заправте салат майонезом, посоліть, приправте за смаком і перемішайте. Подавайте салат «Обжорка» на стіл відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Салати з куркою