Салат виглядає дуже апетитно і зібрав в собі безліч фарб і вітамінів. Ситний і смачний, він відноситься до салатів на швидку руку, так як не вимагає складних дій. Наприклад, коли гості вже на порозі, він дуже виручить вас. З’їдається так само швидко, як і готується.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля біла – 1 шт.
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 2 – 3 ст. л.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Капуста пекінська – 100 гр.
- Зелень – 50 гр.
- Сир (мякий) – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати салат з білої консервованої квасолею? З ковбаси зніміть плівку і наріжте соломкою. Використання копченого продукту надає страві особливого смаку.
Сир дрібно натріть на тертці. Можна використовувати будь-який сир, але м’які сорти ніжніше і м’якше будуть проявлятися в цьому салаті.
Помідори промийте і наріжте дрібним кубиком. Бажано вибирати яскраво-червоні м’ясисті овочі. Можна використовувати і черрі, їх слід розділити навпіл або на чверті, вони додадуть солодощі салату.
Зелень вимийте і обсушіть. У класичному варіанті – кріп і петрушка в рівних пропорціях, але можна урізноманітнити зелений букет за вашим смаком. Порубаєте зелень дрібно.
Пекинку промийте, дайте стекти воді, дрібно наріжте або порвіть руками м’яку частину, а тверду поріжте. З квасолі злити рідину і промити її прохолодною водою. Можна з’єднати білу і червону квасолю, так квітів буде ще більше. З’єднайте всі продукти в салатник, покладіть майонез і добре перемішайте. Сіль і перець – за вашим бажанням, рекомендуємо ставити їх на стіл для індивідуального регулювання смаку.
Приємного апетиту!
Новости