Салат з тунцем і картоплею – це неймовірно ситне, смачне і разом з тим простий рибне блюдо. Ніжний тунець не тільки дуже корисний, але також відмінно поєднується з різними овочами! Такий салат можна подавати окремо або доповнити його смачним гарніром. Він урізноманітнює звичне меню і порадує цікавою ароматною композицією!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Помідори черрі – 6 – 7 шт.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% – 1 – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Базилік свіжий – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з тунцем і картоплею смачний! Закипятим воду і відваримо в неї картоплю, краще всього в мундирі. Потім дамо йому охолонути і знімемо шкірку. Наріжемо кубиками.

Також відварюємо яйця. Очищаємо і ріжемо на половинки, а їх ще на кілька часточок.

Цибулину позбавляємо від лушпиння, нарізаємо кільцями або півкільцями.

Перець розрізаємо і виймаємо насіння. Розрізаємо його смужками.

Черрі промиваємо і ріжемо на дві частини.

Також промиваємо огірок нарізаємо кружечками.

Тепер викладаємо листя салату в глибоку тарілку. На них викладаємо підготовлені продукти.

Відкриваємо консерву, зливаємо зайву воду. І розминаємо рибку, щоб вона була невеликими шматочками. Додаємо тунець в салат.

Приготуємо заправку. Для цього змішаємо оливкова олія, оцет, лимонний сік, цукор і сіль, а також спеції за смаком. Заправляємо салат і розмішуємо.

Промиваємо та нарізаємо базилік, посипаємо їм салат перед самою подачею.

Приємного апетиту!

Новости