Дуже просте і смачне блюдо, багате корисними вітамінами. Якщо заздалегідь відварити буряк, то його приготування займе всього 15 хвилин. Такий салат відмінно доповнить гарнір і м’ясні страви під час сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Буряк – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Олію соняшникову Олію оливкова (для заправки) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з буряка з цибулею простий у приготуванні! Буряк попередньо відварити, почистити і нарізати маленькими кубиками. Пересипаємо буряк в глибоку ємність для подачі. Додаємо масло рослинне або оливкове
Цибулину чистимо від луски і також нарізаємо невеликими шматочками. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Відправляємо інгредієнти до буряка.
Зелень миємо. Петрушку і кріп дрібно шаткуємо. Відправляємо зелень салат, перемішуємо. Заправляємо сіллю і перцем.
Зелений цибулю нарізаємо кільцями, прикрашаємо їм верх салату.
Приємного апетиту!
Новости