Дуже просте і смачне блюдо, багате корисними вітамінами. Якщо заздалегідь відварити буряк, то його приготування займе всього 15 хвилин. Такий салат відмінно доповнить гарнір і м’ясні страви під час сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Буряк – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Олію соняшникову Олію оливкова (для заправки) – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з буряка з цибулею простий у приготуванні! Буряк попередньо відварити, почистити і нарізати маленькими кубиками. Пересипаємо буряк в глибоку ємність для подачі. Додаємо масло рослинне або оливкове

Цибулину чистимо від луски і також нарізаємо невеликими шматочками. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Відправляємо інгредієнти до буряка.

Зелень миємо. Петрушку і кріп дрібно шаткуємо. Відправляємо зелень салат, перемішуємо. Заправляємо сіллю і перцем.

Зелений цибулю нарізаємо кільцями, прикрашаємо їм верх салату.

Приємного апетиту!

Новости