З великою упевненістю можна говорити про те, що салати, до складу яких входить пекінська капуста, навряд чи когось можуть залишити байдужими, оскільки цей інгредієнт не тільки відрізняється ніжним смаком і легкістю, але і містить величезну кількість корисних мікроелементів та вітамінів. Представляємо рецепт салату з пекінською капустою, до складу якого входять і інші корисні овочі: помідори і болгарський перець. При бажанні замість майонезу в якості заправки можна використовувати рослинне масло.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 100 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з пекінською капустою і перцем. Капусту промиваємо проточною водою, позбавляємося від зайвої вологи, після чого шаткуємо капусту і викладаємо на дно салатника.

Промиваємо болгарський перець, позбавляємося від плодоніжки і нарізаємо його дрібними брусочками. Відправляємо все в салатник.

Промиваємо помідор і нарізаємо його невеликими кубиками і також відправляємо в салатник.

Зелений лук, промитий струменем проточної води, подрібнюємо і змішуємо із загальною масою.

Ті ж маніпуляції проводимо і з кропом.

Овочі в салатник гарненько перемішуємо.

Заправляємо салат майонезом, солимо за смаком

Страва готова. Рекомендуємо порціонну подачу.

Новости