Фунчоза – рисова локшина, не має аромату і смаку. Рекомендую приготувати фунчозу з яловичиною, яка збагатить локшину в сукупності з овочами. Блюдо підійде в якості вечері. Якщо ви любите азіатську кухню, то це блюдо стане вашим фаворитом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Фунчоза – 400 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Перець чилі – 0.5 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Корінь імбиру – 1 ст. л.
- Капуста Брокколі – 200 гр.
- Яловичина – 400 гр.
- Масло кунжутне – 4 ст. л.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Рибний соус – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з фунчозой і яловичиною? Підготуйте необхідні інгредієнти для фунчозы з яловичиною.
Візьміть яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.
Болгарський перець помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкою соломкою. Вибирайте білий перець. Морква вимийте і очистіть, натріть на тертці або на тертці для моркви по-корейськи. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або пір’ям. Перець чилі помийте. Часник і корінь імбиру очистити. Подрібніть за допомогою гострого ножа.
У глибоку сковороду або вок налийте невелику кількість кунжутного масла.
Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 5 хвилин на сильному вогні. Обсмажене м’ясо перекладіть в ємність.
вок додайте залишився кількість кунжутної олії нарізані овочі і брокколі. Перемішайте і обсмажте приблизно 3-4 хвилини.
До обсмаженою овочам викладіть раніше обсмажену яловичину. Перемішайте і готуйте ще 3 хвилини. Влийте соєвий соус, рибний соус, посоліть і поперчіть, перемішайте.
Фунчозу залийте заздалегідь підготовленим окропом.
Залиште фунчозу на 3-5 хвилин в окропі.
Потім злийте її промити питною водою.
Фунчозу відправте в сковороду до решти інгредієнтів. Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин. Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.
Приємного апетиту!
Салати на кожен день