Смачні часникові стрілки з пікантним соусом східної кухні. Якщо ви любите незвичайні смакові поєднання, то це блюдо точно для вас! Готувати його дуже просто, головне – не забувати про дрібниці. Адже в них – сама родзинка страви!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Часникові стрілки – 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Вода – 100 мл
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Перець чилі – за смаком
  • Свинина – 200
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування стрілок часнику в кисло-солодкому соусі смачний! Часникові стрілки промиваємо водою і нарізаємо їх довгастими смужками.

В каструлю набираємо воду і засипаємо в неї сіль, розмішуємо до розчинення. Замочуємо в ній стрілки на 2-3 години. Потім воду зливаємо і даємо стрільцям просохнути.

Тепер підготуємо свинину невеликими шматочками. І обсмажуємо їх на рослинному маслі 5 хв.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.

Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці.

Часник дрібно кришимо ножем.

Крохмаль розмішуємо в половинці склянки води. А позику додаємо до нього соєвий соус.

Окремо на сковороді пасеруємо цибулю і часник. Через 10 хв. додаємо крохмаль з соєвим соусом. Перемішуємо і тримаємо на вогні ще пару хвилин.

До свинини додаємо стрілки і моркву, перемішуємо і обсмажуємо 5 хв. Змішуємо стрілки з цибулею і часником. Додаємо сіль, перець, а також шматочки перцю чилі за смаком.

Приємного апетиту!

Салати на кожен день Стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику зі свининою Стрілки часнику по-китайськи