Фунчоза – рисова локшина, не має аромату і смаку. Рекомендую приготувати фунчозу з яловичиною, яка збагатить локшину в сукупності з овочами. Блюдо підійде в якості вечері. Якщо ви любите азіатську кухню, то це блюдо стане вашим фаворитом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Фунчоза – 400 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чилі – 0.5 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Корінь імбиру – 1 ст. л.
  • Капуста Брокколі – 200 гр.
  • Яловичина – 400 гр.
  • Масло кунжутне – 4 ст. л.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Рибний соус – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з фунчозой і яловичиною? Підготуйте необхідні інгредієнти для фунчозы з яловичиною.

Візьміть яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.

Болгарський перець помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкою соломкою. Вибирайте білий перець. Морква вимийте і очистіть, натріть на тертці або на тертці для моркви по-корейськи. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або пір’ям. Перець чилі помийте. Часник і корінь імбиру очистити. Подрібніть за допомогою гострого ножа.

У глибоку сковороду або вок налийте невелику кількість кунжутного масла.

Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 5 хвилин на сильному вогні. Обсмажене м’ясо перекладіть в ємність.

вок додайте залишився кількість кунжутної олії нарізані овочі і брокколі. Перемішайте і обсмажте приблизно 3-4 хвилини.

До обсмаженою овочам викладіть раніше обсмажену яловичину. Перемішайте і готуйте ще 3 хвилини. Влийте соєвий соус, рибний соус, посоліть і поперчіть, перемішайте.

Фунчозу залийте заздалегідь підготовленим окропом.

Залиште фунчозу на 3-5 хвилин в окропі.

Потім злийте її промити питною водою.

Фунчозу відправте в сковороду до решти інгредієнтів. Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин. Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

Салати на кожен день