Салат, представлений вашій увазі, являє собою прекрасну закуску, якій не соромно зустрічати гостей. Салат володіє незвичайним смаком – завдяки поєднанню грибів і ананасів. Крім того, це блюдо дуже ситне, живильне нескладне в приготуванні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Ананас – 200 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Гриби консервовані – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло вершкове – 20 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з печерицями та ананасами? Для початку куряче філе необхідно вимити. Потім, якщо є необхідність, позбавляємося від жилок і плівочок, відправляємо його варитися на 35 хвилин. Після закінчення зазначеного часу даємо м’яса охолонути й нарізаємо невеликими брусочками. Відправляємо подрібнену курку в салатник.
Далі очищаємо цибулю та нарізаємо його дрібним квадратиком. Гриби слід промити під проточною водою і нарізати пластинами, а потім разом з цибулею відправляємо на сковорідку і обсмажуємо на вершковому маслі. По готовності, гриби з цибулею відправляємо в салатник до нарізання курячого філе.
Очищений ананас слід нарізати невеликим кубиком, а консервовані шампіньйони – скибочкою, потім разом з ананасом їх необхідно відправити до загальної маси. Салат майже готовий. Його залишилося заправити майонезом і відправити в холодильник приблизно на годину для того, щоб він просочився.
Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і печерицями Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з курячою грудкою і ананасом Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою і грибами