Салат, представлений вашій увазі, являє собою прекрасну закуску, якій не соромно зустрічати гостей. Салат володіє незвичайним смаком – завдяки поєднанню грибів і ананасів. Крім того, це блюдо дуже ситне, живильне нескладне в приготуванні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Ананас – 200 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Гриби консервовані – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з печерицями та ананасами? Для початку куряче філе необхідно вимити. Потім, якщо є необхідність, позбавляємося від жилок і плівочок, відправляємо його варитися на 35 хвилин. Після закінчення зазначеного часу даємо м’яса охолонути й нарізаємо невеликими брусочками. Відправляємо подрібнену курку в салатник.

Далі очищаємо цибулю та нарізаємо його дрібним квадратиком. Гриби слід промити під проточною водою і нарізати пластинами, а потім разом з цибулею відправляємо на сковорідку і обсмажуємо на вершковому маслі. По готовності, гриби з цибулею відправляємо в салатник до нарізання курячого філе.

Очищений ананас слід нарізати невеликим кубиком, а консервовані шампіньйони – скибочкою, потім разом з ананасом їх необхідно відправити до загальної маси. Салат майже готовий. Його залишилося заправити майонезом і відправити в холодильник приблизно на годину для того, щоб він просочився.

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і печерицями Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з курячою грудкою і ананасом Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою і грибами