Пропоную приготувати швидкий, смачний і простий у приготуванні салат. Відмінний варіант для частування неочікуваних гостей. Такий салат можна подавати порційно або начинити їм готові тарталетки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горошок зелений консервований – 200 гр.
  • Гриби мариновані – 200 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Морква маринована – 200 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з грибами і горошком? Першим ділом налийте в каструлю холодну воду, посоліть, викладіть курячі яйця. Зваріть яйця круто. Остудіть, очистіть. Очищені яйця наріжте за допомогою ножа або спеціального пристосування шматочками середнього розміру. Перекладіть в підготовлений заздалегідь салатник.

Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину і перекладіть горошок в салатник. Твердий сир наріжте дрібним кубиком або натріть на крупній тертці, відправте в салатник до решти інгредієнтів.

Візьміть банку консервованих грибів, відкрийте і злийте рідину. Мариновані гриби наріжте середніми за розміром шматочками. Перекладіть в салат. Якщо маринований морква нарізана, просто злийте маринад і надішліть її до всім іншим продуктам в салатник. Якщо морква цілісна, попередньо наріжте її середнім кубиком і відправте в салат.

Ретельно перемішайте салат. Додайте спеції.

Заправте салат майонезом. Замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт. Добре перемішайте салат.

Приємного апетиту!

Новости