Легкий салат з кабачків підійде для перекусу або як доповнення до обідніх страв. Літня закуска дуже проста і швидка в приготуванні. Крім того, страва виходить ситним, але при цьому низькокалорійним.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Яблука – 0.5 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% – 0.5 ч. л.
  • Кедрові горіхи – за бажанням
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з кабачків річний? Яблуко промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Половину фрукта нарізаємо тонкою соломкою.

Огірок, кабачок також ріжемо тонкими смужками.

Салатні листя промиваємо, сушимо і розриваємо руками.

Підготовлені інгредієнти викладаємо на тарілки. Зверху посипаємо кедровими горішками. Відварюємо яйця, його крупно нарізаємо і також додаємо в закуску.

заправляємо Салат оцтом і оливковою олією. Солимо за смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости