Легкий салат з кабачків підійде для перекусу або як доповнення до обідніх страв. Літня закуска дуже проста і швидка в приготуванні. Крім того, страва виходить ситним, але при цьому низькокалорійним.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Листовий салат – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Яблука – 0.5 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Оцет яблучний 6% – 0.5 ч. л.
- Кедрові горіхи – за бажанням
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з кабачків річний? Яблуко промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Половину фрукта нарізаємо тонкою соломкою.
Огірок, кабачок також ріжемо тонкими смужками.
Салатні листя промиваємо, сушимо і розриваємо руками.
Підготовлені інгредієнти викладаємо на тарілки. Зверху посипаємо кедровими горішками. Відварюємо яйця, його крупно нарізаємо і також додаємо в закуску.
заправляємо Салат оцтом і оливковою олією. Солимо за смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости