Ароматний салат з копченою куркою, ананасами і грибами чудово доповнить ваше святкове застілля і внесе різноманітність в повсякденне меню. Інгредієнти салату гармонійно поєднуються за смаком і доповнюють один одного. Заправити салат можна майонезом або соусом із сметани і йогурту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка копчена – 300 гр.
- Гриби – 300 гр.
- Ананас консервований – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 50 мл
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сухарики – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з копченою куркою, ананасом і грибами, свіжі гриби (печериці) промийте, обсушіть серветкою і наріжте на тонкі слайсы. Цибулю почистіть і наріжте на маленькі кубики.
Розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому цибулю і гриби до повного випарювання соку і золотистого кольору. Потім обсмажені гриби і цибулю остудіть.
Дістаньте з сиропу ананаси і наріжте на невеликі шматочки. Копчену курячу грудку наріжте на такі ж шматочки. Перекладіть ці продукти в салатницю.
свіжу зелень Промийте, обсушіть серветкою і наріжте ножем або порвіть руками на невеликі шматочки. До салату покладіть обсмажені з цибулею гриби і зелень.
Потім додайте до салату сухарики. Посипте салат по своєму смаку сіллю і чорним перцем, заправити майонезом і акуратно перемішайте. Салат з копченої курки з ананасом і грибами готовий. Можете подати до столу.
Їжте на здоров’я!
Салат з куркою, ананасом і майонезом Салат з куркою, ананасом і сухариками Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою