Салат з курячим філе, чорносливом і горіхами стане хітом на святковому столі! Крім зазначених продуктів необхідно придбати печериці, цибулю і сир. Кожен шар салату змивається невеликою кількістю майонезу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 0,5 кг
  • Сир Пармезан – 230 гр.
  • Волоський горіх – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Майонез – 400 гр.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою і чорносливом гранично простий! Курятину зварити і дрібно нарізати.

Чорнослив залити окропом на 10 хвилин, потім прополоскати в холодній воді, віджати і нарізати дрібними шматочками.

Лук і шампіньйони дрібно нарізати. Нагріти сковороду з олією, обсмажити в ній суміш грибів і цибулі до рум’яного кольору, весь час мішаючи. Посолити і поперчити.

Викласти на тарілку перший шар з курки, трохи підсолити. Змастити жирним майонезом.

Чорнослив розкласти по філе і змастити майонезом.

На крупній тертці натерти сир і викласти наступним шаром, присмачити майонезом.

Остиглі гриби і цибулю викласти поверх сиру, промазати майонезом.

Дрібно нарізати волоські горіхи і посипати ними салат зверху.

Декорувати салат по своєму бажанню і прибрати в холодильник мінімум на 2 години просочитися.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салати з куркою Салати з куркою і грибами