Копчена курка, гриби і сир – ідеальне поєднання для салату. Таке блюдо часто можна зустріти в меню ресторанів, зазвичай його доповнюють вишуканими соусами і гарною подачею.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Копчені курячі стегенця – 300 – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- заморожені Лисички – 200 – 250 гр.
- Майонез – за смаком
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Сир Пармезан – 90 – 100 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 5 – 10 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з копченою куркою, грибами і сиром смачний! Гриби дрібно наріжте. Цибулину очистіть від лушпиння, дрібно наріжте. Поставте сковорідку на вогонь, розігрійте, влийте соняшникову олію і обсмажте цибулю і гриби до золотистого кольору.
Копчену курку наріжте кубиками.
Зелень помийте і порубаєте ножем, пару гілочок залиште для прикраси. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Яйця зваріть круто, наріжте кубиками.
Сир натріть на тертці. Складіть всі інгредієнти в салатницю, додайте сіль і перець за смаком, заправте майонезом.
Салат добре перемішайте, прикрасьте гілочками петрушки і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою