Копчена курка, гриби і сир – ідеальне поєднання для салату. Таке блюдо часто можна зустріти в меню ресторанів, зазвичай його доповнюють вишуканими соусами і гарною подачею.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Копчені курячі стегенця – 300 – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • заморожені Лисички – 200 – 250 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Сир Пармезан – 90 – 100 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Петрушка – 5 – 10 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з копченою куркою, грибами і сиром смачний! Гриби дрібно наріжте. Цибулину очистіть від лушпиння, дрібно наріжте. Поставте сковорідку на вогонь, розігрійте, влийте соняшникову олію і обсмажте цибулю і гриби до золотистого кольору.

Копчену курку наріжте кубиками.

Зелень помийте і порубаєте ножем, пару гілочок залиште для прикраси. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Яйця зваріть круто, наріжте кубиками.

Сир натріть на тертці. Складіть всі інгредієнти в салатницю, додайте сіль і перець за смаком, заправте майонезом.

Салат добре перемішайте, прикрасьте гілочками петрушки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою