Для такого простого і смачного салату не потрібен привід. Можна приготувати його швидко і насолоджуватися скільки завгодно. А для святкового столу розкладіть салат по креманкам, і це оригінальне блюдо, напевно, сподобається всім гостям.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Копчена курка – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори чері – 4 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 25 мл
  • Цибуля зелена – 5 пір’я
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Петрушка для прикраси
  • Приправа для курки – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт салату з копченою куркою і перцем гранично простий! Копчене м’ясо наріжте середньої соломкою і покладіть в глибоку тарілку.

Яйця курей відваріть, остудіть в холодній воді і очистити. Наріжте кубиками і додайте до м’яса.

Перець, для фарб страви, можна взяти червоний і жовтий. Промийте овоч, вирізати плодоніжку і видаліть насіння. Наріжте його смужками і перекладіть в тарілку до інших складових салату.

Пір’я цибулі вимийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно порубаєте, додайте в салатник.

Покладіть майонез, поперчіть або всипте інші спеції за смаком.

Перемішайте салат і спробуйте. При бажанні – досоліть і відрегулюйте приправи.

Помідори черрі промийте і розділіть на 4 частини. Покладіть салат в піали або залиште в салатнику, викладіть зверху черрі і подавайте.

Приємного апетиту!

Салати з куркою