Для такого простого і смачного салату не потрібен привід. Можна приготувати його швидко і насолоджуватися скільки завгодно. А для святкового столу розкладіть салат по креманкам, і це оригінальне блюдо, напевно, сподобається всім гостям.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Копчена курка – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори чері – 4 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 25 мл
- Цибуля зелена – 5 пір’я
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Петрушка для прикраси
- Приправа для курки – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт салату з копченою куркою і перцем гранично простий! Копчене м’ясо наріжте середньої соломкою і покладіть в глибоку тарілку.
Яйця курей відваріть, остудіть в холодній воді і очистити. Наріжте кубиками і додайте до м’яса.
Перець, для фарб страви, можна взяти червоний і жовтий. Промийте овоч, вирізати плодоніжку і видаліть насіння. Наріжте його смужками і перекладіть в тарілку до інших складових салату.
Пір’я цибулі вимийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно порубаєте, додайте в салатник.
Покладіть майонез, поперчіть або всипте інші спеції за смаком.
Перемішайте салат і спробуйте. При бажанні – досоліть і відрегулюйте приправи.
Помідори черрі промийте і розділіть на 4 частини. Покладіть салат в піали або залиште в салатнику, викладіть зверху черрі і подавайте.
Приємного апетиту!
Салати з куркою