Побалуйте себе і своїх близьких приголомшливим вишуканим салатом з ніжним білим м’ясом, солодким виноградом і хрусткими фісташками. Він вийде ситним, але легким, може зійти за повноцінний ланч.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 50 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Виноград Кишмиш – 500 гр.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Фісташки – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою і виноградом. Куряче філе зваріть в підсоленій воді, охолодіть його, не дістаючи з бульйону, потім наріжте невеликими шматочками.

Листя салату ретельно промийте від піску, просушіть на паперових рушниках і нарвете крупно руками.

Виноград промийте, відкиньте ягоди на друшляк, щоб стекла рідина. Виноградини розрізати навпіл.

Фісташки необхідно очистити від шкаралупи і сухої шкірки. Горіхи подрібніть товкачем або ножем.

Зберіть всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом і салат готовий.

Приємного апетиту!

Салати з куркою