Красиві листкові салати завжди гарні для святкових подій. Апетитна закуска легко нагодує велику компанію, а різноманітність смачних інгредієнтів зробить блюдо неймовірно ситним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчені курячі стегенця – 1 шт.
- Гриби заморожені – 250 гр.
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з копченою куркою і смаженими грибами. Підготуємо інгредієнти. Яйця і картоплю відварюємо. Гриби викладаємо в тарілку розморожуватися.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди закидаємо поросяти, ягняти цибулю. Обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хвилини.
До цибулі додаємо оттаявшие гриби. Солимо і перемішуємо. Готуємо 10-15 хвилин.
Відварну картоплю очищаємо і пропускаємо через крупну тертку. Картоплю відразу викладаємо шаром в салатницю.
Далі працюємо з копченою куркою. Відокремлюємо м’ясо від кістки, дрібно нарізаємо і викладаємо на картоплю.
У варених яйцях відокремлюємо білки від жовтків. Останні, на час, відкладемо, а от білки подрібнюємо і викладаємо на копчену курку. Зверху щільно поливаємо майонезом. Щоб вийшло рівномірно, наносите заправку сіточкою.
На майонез викладаємо гриби з цибулею.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо їм гриби.
Знову обмазуємо салат майонезом. Його посипаємо подрібненими жовтками. Тепер готовий салат відправляємо в холодильник. Для кращого застигання можна накрити його харчовою плівкою.
Перед подачею, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою і грибами