Красиві листкові салати завжди гарні для святкових подій. Апетитна закуска легко нагодує велику компанію, а різноманітність смачних інгредієнтів зробить блюдо неймовірно ситним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Копчені курячі стегенця – 1 шт.
  • Гриби заморожені – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з копченою куркою і смаженими грибами. Підготуємо інгредієнти. Яйця і картоплю відварюємо. Гриби викладаємо в тарілку розморожуватися.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди закидаємо поросяти, ягняти цибулю. Обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хвилини.

До цибулі додаємо оттаявшие гриби. Солимо і перемішуємо. Готуємо 10-15 хвилин.

Відварну картоплю очищаємо і пропускаємо через крупну тертку. Картоплю відразу викладаємо шаром в салатницю.

Далі працюємо з копченою куркою. Відокремлюємо м’ясо від кістки, дрібно нарізаємо і викладаємо на картоплю.

У варених яйцях відокремлюємо білки від жовтків. Останні, на час, відкладемо, а от білки подрібнюємо і викладаємо на копчену курку. Зверху щільно поливаємо майонезом. Щоб вийшло рівномірно, наносите заправку сіточкою.

На майонез викладаємо гриби з цибулею.

Твердий сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо їм гриби.

Знову обмазуємо салат майонезом. Його посипаємо подрібненими жовтками. Тепер готовий салат відправляємо в холодильник. Для кращого застигання можна накрити його харчовою плівкою.

Перед подачею, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою і грибами