Яскравий і апетитний салат з копченої курки, грибів і моркви по-корейськи можна подавати до обіду або святкового столу. Просте і швидке блюдо здивує своїм ароматом і приємним смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою і грибами легко! Копчену курку відокремлюємо від кісточки, потім м’ясо поділяємо на дрібні кубики.

Далі подрібнюємо цибулю і печериці.

Обсмажуємо продукти в рослинному маслі з додаванням солі за смаком. Готуємо до рум’янцю.

Інгредієнти для салату можна змішати в загальній салатниці або відразу формувати порціями. Якщо використовуємо другий варіант, то спершу викладаємо копчену курку, змішану з майонезом.

Далі кладемо піджарку з грибів і цибулі.

Додаємо ще трохи майонезу і розподіляємо по верху корейську моркву.

Охолоджуємо салат і подаємо до столу. Готово!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою і грибами