Яскравий і апетитний салат з копченої курки, грибів і моркви по-корейськи можна подавати до обіду або святкового столу. Просте і швидке блюдо здивує своїм ароматом і приємним смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою і грибами легко! Копчену курку відокремлюємо від кісточки, потім м’ясо поділяємо на дрібні кубики.
Далі подрібнюємо цибулю і печериці.
Обсмажуємо продукти в рослинному маслі з додаванням солі за смаком. Готуємо до рум’янцю.
Інгредієнти для салату можна змішати в загальній салатниці або відразу формувати порціями. Якщо використовуємо другий варіант, то спершу викладаємо копчену курку, змішану з майонезом.
Далі кладемо піджарку з грибів і цибулі.
Додаємо ще трохи майонезу і розподіляємо по верху корейську моркву.
Охолоджуємо салат і подаємо до столу. Готово!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою і грибами