Поживний і оригінальний салат з копченої курки виходить з додаванням шампіньйоном і корейської моркви. Страва порадує своєю пікантністю і ароматом. Подавайте його до обіду або з нагоди свята.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Майонез – 120 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з копченою куркою, корейською морквою і печерицями. Копчену курку поділяємо на дрібні волокна, попередньо знявши з продукту шкірку.
нарізаємо Тонкими пластинками заздалегідь промиті під водою печериці. Потім обсмажуємо їх на рослинній олії з сіллю до рум’янцю.
Промиваємо під водою огірок нарізаємо його тонкою соломкою. Шкірку можна не знімати.
Салат можна формувати шарами. Для цього спочатку викладаємо смажені гриби і поливаємо їх майонезом.
Далі кладемо курку і знову обмазуємо майонезом.
Розкладаємо моркву по-корейськи. Знову додаємо трохи майонезу.
Завершуємо блюдо свіжим огірком.
Охолоджуємо салат в холодильнику і перед подачею обмазуємо верхівку майонезом. Готово!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою Салати з куркою і грибами