Поживний і оригінальний салат з копченої курки виходить з додаванням шампіньйоном і корейської моркви. Страва порадує своєю пікантністю і ароматом. Подавайте його до обіду або з нагоди свята.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – 120 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з копченою куркою, корейською морквою і печерицями. Копчену курку поділяємо на дрібні волокна, попередньо знявши з продукту шкірку.

нарізаємо Тонкими пластинками заздалегідь промиті під водою печериці. Потім обсмажуємо їх на рослинній олії з сіллю до рум’янцю.

Промиваємо під водою огірок нарізаємо його тонкою соломкою. Шкірку можна не знімати.

Салат можна формувати шарами. Для цього спочатку викладаємо смажені гриби і поливаємо їх майонезом.

Далі кладемо курку і знову обмазуємо майонезом.

Розкладаємо моркву по-корейськи. Знову додаємо трохи майонезу.

Завершуємо блюдо свіжим огірком.

Охолоджуємо салат в холодильнику і перед подачею обмазуємо верхівку майонезом. Готово!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою Салати з куркою і грибами