Простий і поживний салат виходить з копченої курки, корейської моркви і сухариків. Пікантне блюдо не залишиться не поміченим на вашому домашньому столі. Здивуйте своїх рідних або гостей!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Сухарі – 40 гр.
  • Капуста пекінська – 80 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з копченою куркою, корейською морквою і сухариками? Пекінську капусту промиваємо під водою. Половину подрібнюємо, а іншу частину залишаємо для подачі.

З подрібненої капустою змішуємо корейську моркву в глибокій салатниці.

Невеликими брусочками нарізаємо копчену курку. Попередньо можна зняти шкірку. Викладаємо в загальну посуд.

Подрібнюємо зубчик часнику і змішуємо його з майонезом.

Поливаємо салат майонезом з часником.

Гарненько розмішуємо страву.

Викладаємо закуску на подушку з решти пекінської капусти.

Перед подачею посипаємо салат сухариками. Готово!

Салати з куркою