Простий і поживний салат виходить з копченої курки, корейської моркви і сухариків. Пікантне блюдо не залишиться не поміченим на вашому домашньому столі. Здивуйте своїх рідних або гостей!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Сухарі – 40 гр.
- Капуста пекінська – 80 гр.
- Майонез – за смаком
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з копченою куркою, корейською морквою і сухариками? Пекінську капусту промиваємо під водою. Половину подрібнюємо, а іншу частину залишаємо для подачі.
З подрібненої капустою змішуємо корейську моркву в глибокій салатниці.
Невеликими брусочками нарізаємо копчену курку. Попередньо можна зняти шкірку. Викладаємо в загальну посуд.
Подрібнюємо зубчик часнику і змішуємо його з майонезом.
Поливаємо салат майонезом з часником.
Гарненько розмішуємо страву.
Викладаємо закуску на подушку з решти пекінської капусти.
Перед подачею посипаємо салат сухариками. Готово!
Салати з куркою