З великим бажанням хочу поділитися чудовим рецептом простого в приготуванні і досить смачного і соковитого салату, приготованого з куркою, корейською морквою і картоплею. Салат виходить апетитним і ситним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Картопля – 200 гр.
  • Огірки – 200 гр.
  • Прованські трави – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Майонез – 200 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою, корейською морквою і картоплею. Картопля добре промийте, відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть і очистіть від шкірки.

Очищену картоплю натріть на дрібній тертці і викладіть на блюдо або в салатник, в якому будете збирати салат.

Трохи посоліть і промажте майонезом.

В якості яскравої приправи використовуйте прованські трави.

Присипте поверх картопляного шару і трохи поперчіть.

Куряче філе промийте, покладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася. Зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. З

варене філе остудіть і наріжте соломкою, викладіть наступним шаром і трохи посоліть.

Промажте майонезом.

Поверх викладіть моркву по-корейськи і промажте майонезом.

Огірки добре вимийте, обсушіть, обріжте хвостики і натріть на тертці для моркви по-корейськи. Рівномірно розподіліть по моркви.

Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте поверх огірків.

Зверху присипте чорним перцем і прованськими травами. Пікантний салат з куркою, корейською морквою і картоплею подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою